Kantyny pracownicze

Zdrowe i bezpieczne posiłki w Opolu i okolicach

Przerwa obiadowa w pracy to czas na złapanie oddechu, zregenerowanie sił i kontakty towarzyskie przy stole.
Prowadzenie stołówki lub kantyny pracowniczej wymaga nie tylko umiejętności kulinarnych, ale też planowania i logistyki.
Czas przeznaczony na przerwę obiadową nie jest długi. Doświadczenie pozwala nam szybko i sprawnie zaserwować pracownikom smaczne, pożywne posiłki zaplanowane przez dietetyczkę.
Gotujemy w oparciu o naturalne przyprawy i świeże składniki od sprawdzonych, lokalnych rolników.
Dysponujemy zapleczem, które umożliwia przygotowanie i wydanie ponad 3500 posiłków dziennie.

zapytaj o ofertę

Dostawy posiłków w Opolu i okolicach.

Dystrybucja naszych potraw odbywa się w specjalnych pojemnikach termoizolacyjnych autem z aktualnym dopuszczeniem sanepidu.

Prowadzimy stosowne rejestry mycia i dezynfekcji naszych pojazdów.

Kierowcy posiadają aktualne badania lekarskie dopuszczające do pracy z żywnością. Ubrani są w strój firmowy, oraz mają założone maseczki i rękawice ochronne.

Działamy na obszarze całego województwa opolskiego.

Profesjonalizm

Nasza kuchnia to wykwalifikowany zespół i nowoczesne wyposażenie.

Bezpieczeństow

Nad jakością i składem naszych dań czuwa
codziennie szef kuchni i dietetyk.

Doświadczenie

Od 10 lat dostarczamy posiłki
w Opolu i okolicach.

Efektywność

Dopasowujemy dostawy do potrzeb
i harmonogramów naszych klientów.

PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS

DZIEŃ

ZUPA

II DANIE

II DANIE

DANIE WEGE

PONIEDZIAŁEK

Grochówka
z majerankiem

Tradycyjny kotlet schabowy
Ziemniaki
Surówka

Strogonoff z kurczaka
z ogórkiem, pieczarkami
i musztardą, Ryż, Surówka

Pierożki ruskie okraszone
smażoną cebulką podane
ze śmietaną, Surówka

WTOREK

Pieczarkowa

Rolada z kurcza ze szpinaka, Ziemniaki puree

Suróka

Gulasz wieprzowy z cebulką
i papryką
Kasza gryczana, Surówka

Naleśniki ze szpinakiem
Surówka

ŚRODA

Kapuśniak

Kotlet mielony wieprzowe

Ziemniaki opiekane

Surówka

Shoarma z kurczaka
w sosie serowo-brokułowym
Ryż, Surówka

Spaghetti
pomodoro e’Basilico

CZWARTEK

Barszcz ukraiński

Gulasz po zbójnicku z plackiem zimeniaczanym

Pałeczki z kurczaka po chińsku
z pomidorami na ostro
Ryż, Surówka

Koperty naleśnikowe
z pieczarkami
Surówka

PIĄTEK

Jarzynowa

Rybka soute

Ziemniaki puree

Surówka

Pieczeń z karczku
w sosie własnym
Kasza jęczmienna, Surówka

Naleśniki na słodko
z brzoskwinią

PRZYKŁADOWE POSIŁKI