Oferta dla szpitali

Zdrowe i bezpieczne posiłki w Opolu i okolicach

W centrum naszej uwagi pozostaje zawsze dobro pacjentów. Wiemy, jak ważne jest zapewnienie odpowiednich posiłków podczas pobytu w szpitalu, gdyż właściwie dobrana dieta ma niebagatelny wpływ na powrót do zdrowia.
Przygotowując posiłki współpracujemy z dyplomowanymi specjalistami dietetykami, którzy codziennie czuwają nad odpowiednim zbilansowaniem diet.
Dzięki temu jesteśmy w stanie zaoferować każdą dietę z zachowaniem specjalnych norm żywieniowych w tym między innymi diety: bezmleczną, bezglutenową, niskowęglowodanową czy papkową.
Smak oraz jakość potraw stanowią jedne z najważniejszych elementów dobrego cateringu, dlatego dbamy o to, by menu było urozmaicone i uwzględniało sezonowe produkty od sprawdzonych, lokalnych rolników.
Nasze posiłki nie zawierają dodatków chemicznych, za ich smak odpowiadają wyłącznie naturalne przyprawy.
Dostarczamy ciepłe obiady w opakowaniach jednorazowych, zapakowanych i zgrzewanych foliowo wraz ze sztućcami.
Dysponujemy zapleczem, które umożliwia przygotowanie i wydanie ponad 4000 posiłków dziennie.

zapytaj o ofertę

Dostawy posiłków w Opolu i okolicach.

Dystrybucja naszych potraw odbywa się w specjalnych pojemnikach termoizolacyjnych autem z aktualnym dopuszczeniem sanepidu.

Prowadzimy stosowne rejestry mycia i dezynfekcji naszych pojazdów.

Kierowcy posiadają aktualne badania lekarskie dopuszczające do pracy z żywnością. Ubrani są w strój firmowy, oraz mają założone maseczki i rękawice ochronne.

Działamy na obszarze całego województwa, dostarczamy jedzenie
między innymi do miejscowości takich jak:

– Opole                        – Namysłów

– Kluczbork              – Strzelce Opolskie

– Nysa                          – Brzeg

Profesjonalizm

Nasza kuchnia to wykwalifikowany zespół i nowoczesne wyposażenie.

Bezpieczeństow

Nad jakością i składem naszych dań czuwa
codziennie szef kuchni i dietetyk.

Doświadczenie

Od 10 lat dostarczamy posiłki
w Opolu i okolicach.

Efektywność

Dopasowujemy dostawy do potrzeb
i harmonogramów naszych klientów.

PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS

Data

Posiłki

Dieta cukrzycowa

Dieta podstawowa

Dieta bezmleczna

Dieta wrzodowa

Dieta lekkostrawna

Śniadanie
Pieczywo razowe 150g
Masło 15g
Szynka wp. 40g
Ogórek zielony 50g
Kawa z mlekiem b/c 250ml
Herbata b/c 250ml
Pieczywo mieszane 150g
Masło extra 15g
Salceson 50g
Ketchup 20g
Ogórek zielony 30g
Kawa z mlekiem, herbata 250ml
Pieczywo mieszane 150g
Margaryna miękka roślinna 15g
Salceson 50g
Ketchup 20g
Ogórek zielony 30g
Kawa zb. bez mleka, herbata 250ml
Pieczywo pszenne 150g
Masło 15g
Szynka 40g
Pomidor b/s 30g
Kawa zb. z mlekiem 250ml
Herbata, kawa 250ml
Pieczywo 150g
Masło 15g
Szynka 40g
Pomidor b/s 30g
Kawa zb. z mlekiem 250ml
Herbata 250ml
Śniadanie II
Kisiel bez cukru 200ml

DZIEŃ

Obiad
Zupa ziem. 350ml
Makaron razowy 200g
Sos boloński z mięsem 180g
Jabłko deserowe szt.
Kompot owocowy b/c 250ml
Zupa ziemniaczana 350ml
Makaron spaghetti 200g
Sos boloński 180g
Jabłko szt
Kompot owocowy 250ml
Zupa ziemniaczana 350ml
Makaron spaghetti 200g
Sos boloński 180g
Jabłko szt
Kompot owocowy 250ml
Zupa ziemniaczana 350ml
Makaron 200g
Sos mięsno-jarzynowo-pomidorowy
180g
Jabłko prażone 1 szt
Kompot owocowy 250ml
Zupa ziemniaczana 350ml
Makaron 200g
Sos mięsno-jarzynowo-pomidorowy
180g
Jabłko prażone 1 szt
Kompot owocowy 250ml
Kolacja
Pieczywo razowe 100g
Masło 10g
Pasta z białka jaja ze szczypiorem 100g
Sałata zielona
Herbata, kawa b/c 250 mll
Pieczywo mieszane 100g
Masło extra 10g
Pasta z jaj ze szczypiorkiem 100g
Sałata zielona
Herbata, kawa z/c 250 ml
Pieczywo mieszane 100g
Margaryna miękka roślinna 10g
Pasta z jaj ze szczyp. 100g
Sałata zielona
Herbata z /c 250 ml
Pieczywo pszenne 100g
Masło 10g
Pasta z jaj z margaryną 100g
Sałata zielona
Herbata z/c 250 ml
Pieczywo 100g
Masło 10g
Pasta z jaj z koperkiem 100g
Sałata zielona
Herbata z/c 250 ml
Kolacja II
Kanapka z szynką drobiową 55g

PRZYKŁADOWE POSIŁKI