Posiłki obiadowe

Zdrowe i bezpieczne posiłki w Opolu i okolicach

Przerwa obiadowa w pracy to czas na złapanie oddechu, zregenerowanie sił i kontakty towarzyskie przy stole.

Prowadzenie stołówki lub kantyny pracowniczej wymaga nie tylko umiejętności kulinarnych, ale też planowania i logistyki.

Czas przeznaczony na przerwę obiadową nie jest długi.

Doświadczenie pozwala nam szybko i sprawnie zaserwować pracownikom smaczne, pożywne posiłki zaplanowane przez dietetyczkę.

Gotujemy w oparciu o naturalne przyprawy i świeże składniki od sprawdzonych, lokalnych rolników.

Dysponujemy zapleczem, które umożliwia przygotowanie i wydanie ponad 3500 posiłków dziennie.

zapytaj o ofertę

Dostawy posiłków w Opolu i okolicach.

Dystrybucja naszych potraw odbywa się w specjalnych pojemnikach termoizolacyjnych autem z aktualnym dopuszczeniem sanepidu.

Prowadzimy stosowne rejestry mycia i dezynfekcji naszych pojazdów.

Kierowcy posiadają aktualne badania lekarskie dopuszczające do pracy z żywnością. Ubrani są w strój firmowy, oraz mają założone maseczki i rękawice ochronne.

Działamy na obszarze całego województwa, dostarczamy jedzenie
między innymi do miejscowości takich jak:

– Opole                        – Namysłów

– Kluczbork              – Strzelce Opolskie

– Nysa                          – Brzeg

Profesjonalizm

Nasza kuchnia to wykwalifikowany zespół i nowoczesne wyposażenie.

Bezpieczeństow

Nad jakością i składem naszych dań czuwa
codziennie szef kuchni i dietetyk.

Doświadczenie

Od 10 lat dostarczamy posiłki
w Opolu i okolicach.

Efektywność

Dopasowujemy dostawy do potrzeb
i harmonogramów naszych klientów.

PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS

TYDZIEŃ 3

PONIEDZIAŁEK

WTOREK

ŚRODA

CZWARTEK

PIĄTEK

II DANIE

Kotlet devolaille, frytki,
surówka z kapusty pekińskiej,
pomidora, ogórka, kukurydzy
Gulasz z kurczaka, ryż,
surówka z marchwi
i ananasa
Kotlet drobiowo-warzywny
ziemniaczki opiekane,
sałatka z pomidora i pora
Roladki drobiowe
faszerowane szpinakiem
w sosie szpinakowym,
ziemniaczki, surówka
Ryba miruna w panierce,
ziemniaczki,
surówka z kiszonej kapusty

II DANIE MIĘSNE,
PÓŁMIĘSNE

Pyzy z mięsem,
fasolka szparagowa
na ciepło
Pieczeń rzymska
z marchewką w sosie,
ziemniaki, buraczki
Tradycyjny kotlet schabowy,
ziemniaki,
młoda kapusta zasmażana
Gulasz wieprzowy,
kasza gryczana,
surówka z ogórka kiszonego
Wątróbka drobiowa
z pieczarkami,
w sosie białym ziemniaki,
mix sałat z sosem vinegret

DANIE WEGE

Zapiekanka makaronowa
z brokułami i pieczarkami
Naleśniki z twarożkiem
i brzoskwinią, 3 szt
Lasagne ze szpinakiem
zapieczone
pod beszamelem
Kotlet warzywny,
ryż curry,
sałata ze śmietaną
Pierogi z kapustą
i grzybami
okraszone cebulką

ZUPA

Zupa krupnik
Rosół z makaronem
Zupa ogórkowa
Zupa selerowa
Zupa krem z brokuła
z grzankami

PRZYKŁADOWE POSIŁKI